Schválně ochutnejte tu nejoriginálnější Paellu, která je z oblasti Valencie. Ta prostě nemá chybu!
Poznejte luxusní španělské delikatesy a vychutnejte si středomořskou kuchyni třeba rovnou u sebe doma. Navštivte oblíbené kurzy vaření v Brně a naučte se vařit tak dobrá jídla, jaká dělají jen v prvotřídních restauracích. Španělských delikates existuje opravdu spousta druhů. Mezi ty základní se řadí především výtečné nakládané olivy. Ty mohou být černé nebo zelené a naložené jsou různých druhů nálevů. Můžete si tak dát olivy sladké, pikantní, kořeněné nebo sladkokyselé. Je jen na vás a vaší chuti, kterým z nakládaných oliv dáte přednost. Tyto španělské delikatesy patří na stoly i těch nejlepších gurmánů a jistě si na nich pochutnáte i vy.
Vynikající španělská kuchyně je pro našince stále exotická a proto tak lákavá. Můžete si dát například výbornou paellu, kterou si okamžitě zamilujete. Toto jídlo je typicky španělské a původně si jej vařili rybáři na svých lodích. Jídlo totiž patří mezi ty levnější a dá se vyrobit z čehokoli. Základem klasické paelly je vždy rýže. Dále do ní patří maso a to kuřecí, vepřové nebo také různé klobásky. Paella je velice dobrá i s kvalitními mořskými plody a spoustou zeleniny. Ke španělským specialitám patří samozřejmě také kvalitní olivový oje. Ten může být výborným doplňkem nejen salátů, ale také různých jídel a mimo jiné právě i paelly.
Pokud hovoříme o španělských delikatesách, nesmíme zapomenout na výborná španělská jídla. Pokud byste do Španělska jeli, rozhodně některá ze zdejších vín ochutnáte a zamilujete si je. Díky dnešní moderní době si můžete tato vína a jiné španělské delikatesy objednat také rovnou k sobě domů. Dopomohou vám k tomu různé e-shopy a online nákupy. Podívejte se na webovou stránku www.spanelskakuchyne.cz a kupte si vše, po čem vaše chuťové pohárky touží. Koupí některé ze španělských delikates můžete potěšit i své blízké a rodinu. Zpříjemněte si svůj život a udělejte si i doma zajímavý španělský večer za doprovodu těch nejlepších jídel všech dob.
Schválně ochutnejte tu nejoriginálnější Paellu, která je z oblasti Valencie. Ta prostě nemá chybu!
Musim souhlasit paella ma zkratka vynikajici chut a uz se nemuzu dockat az ji letos v lete zase ochutnam.
A používáte na paellu správné koření? To je u ní hlavní.
Hlavní je tam asi šafrán, ne?
Já jsem paellu zkoušela, jak jsem byla v Barceloně a musím přiznat, že s tou mojí domácí neměla skoro nic společného :D Byla fakt výborná
Španělskou a mexickou kuchyni miluju! Paellu si občas doma udělám, i když bych raději vyzkoušela tu pravou tradiční.
Rozhodně nejlepší Paella je ta z okolí Valencie, odkud i celý tento tradiční recept pochází! Kousek od Valencie dokonce i pěstují originální rýži na tento skvělý pokrm.
Nejnovější diskutovaná témata